Otvorená lekcia kurzu tantra-jogy

Kedy: 19.10. 2021 (utorok), 19:30 – 21:30

Kde: Mandira joga centrum
alebo živé vysielanie na Zoomu

Inštruktor: Isolda Votrubcová

Cena: bezplatne

Údaje na živé vysielanie na Zoomu:
Kliknite na tento odkaz: https://us02web.zoom.us/j/84559711584
Ak nepoužívate platformu Zoom, najskôr Vás systém vyzve stiahnuť jej aplikáciu
a
následne budete mať prístup do našej online miestnosti.
Číslo
našej miestnosti
Meeting ID: 845 5971 1584
Heslo – Passcode: 080598

Tantrajoga je cesta ozajstnej, vycibrenej extázy. Začínaš tam, kde si  a kráčaš krôčik po krôčiku od vlastného vedomia k nadvedomiu, od všednosti k umeniu. Vždy záleží na tom, s akým postojom uskutočňuješ svoje zámery. Môžeš vnímať jednotvárnosť, alebo oslavovať život v  každom okamihu. Tantra prináša hlboký dotyk čistej lásky, ktorý prebúdza dušu a odhalí zmysel pre posvätnosť radosti a súladu. 

Pozývame vás na otvorenú lekciu zadarmo. Ponúkneme vám ukážku tradičných praktických prvkov z tantry, doplnené prednáškou. Ak budete chcieť spoznať viac, môžete sa následne začleniť do prebiehajúceho kurzu ezoterickej tantra-jogy. O tomto kurze vám uvedieme potrebné praktické informácie.

Návštevou otvorenej lekcie môžete nahliadnuť, ako to u nás chodí a aké sú priestory nášho centra a spoznať aj lektorov, ktorí kurz ezoterickej tantry vedú. Máte možnosť sa opýtať na čokoľvek, prípadne prebrať osobné záležitosti, súkromne po skončení lekcie.

Príďte jednotlivo alebo aj v páre, lekcia je prístupná každému (od 18 rokov) a nevyžaduje žiadne predbežné znalosti. Vstup je zadarmo a nie je potrebné sa prihlasovať vopred. Vážnym záujemcom o kurz však odporúčame vyplniť online prihlášku pre rezerváciu miesta. Lekcia trvá 2 hodiny. Vezmite si so sebou pohodlné oblečenie, podložky máme k dispozícii na zapožičanie.

Na sále neočakávajte odkladanie oblečenia alebo výučbu so sexuálnymi praktikami (Lekcia sa vyznačuje zdvorilou diskrétnosťou a nie prílišnou frivolnosťou a učenie sa odovzdáva ústne.)

Ponúkame ďalšie kurzy: